Publikohen 247 aktgjykime dhe aktvendime gjatë muajit shtator

Publikohen 247 aktgjykime dhe aktvendime gjatë muajit shtator

Gjykata Supreme, gjatë muajit shtator 2021, ka publikuar 247 aktgjykime dhe aktvendime, të anonimizuara, në faqen e saj zyrtare, në internet.

Aktualisht janë 4.282 aktgjykime të publikuara nga Gjykata Supreme.